Megkukkoltuk! A nap hírei!

Höhh! Jön az RSS feed ezerrel a mailemre az index.hu-ról... A nap hírei néhol a közröhej szintjére, néhol pedig a "hát ez ki a faszt érdekel" szintre mutatnak! Napi kb 300 hírből tán kettő-három lehet érdekes! De azért szemezgettem...

Egy nyisszantás Kínában!

Bár a hír tegnap esti, még idefér! Röviden a 25 éves csingjangcsung(francot se érdekli a neve) lefejezte egy egyetemi kávézóban a csaját, vagy haverját, aki csaj a 22 éves csungjingcsangot, egy konyhakéssel!

Jól meg ehetett köszörülve az a konyha kés! ehh... Szerencsétlen.. de hát így is sokan vannak, lehet felbérelték őt is, hogy kicsit ritkítsa meg népet! Bár ha 1 zsák homokból kiveszel egy szemet, attól az még egy zsák homok marad....

 

Má megen a leszbi pár kalandjai

Csak hgy csámcsoghasson a nép! Most az az űber hír, hogy a linci lohen (Lindsay...) fogyott 3 grammot és úgy néz ki mint egy botsáska, írja a Velvetblog... Hát ki a f...t érdekel???

 

Csak egy főcímet emelnék ki!

Figyu: "Nem volt pszichiátriai kezelt, drogos vagy részeg a belga bölcsődei mészáros" .... No akor ezután biztosan az lesz... Bár lehet a fejét kéne levágni! No komment!  Pár órával a POST kiírása után érkezett a hír, miszerint a férfi Jokernek volt maszkírozva... Télleg hatásos a Sötét Lovag, de ennyire? Fenntartom állításom, miszerint a csávókámat össze kéne hozni avval csingjungcsanggal... (lásd feljebb)

Már nem a Google a világ legjobb munkahelye

Megelőzte a kaliforniai NetApp... Azrét érdekelt, hogy mégis mitől olyan jó a NetApp, és mitől volt olyan jó a Google!

NetApp:

  • ötnapi fizetés önkéntes munkáért,
  • pénzügyi hozzájárulás örökbefogadáshoz,
  • támogatás az autista gyerekkel rendelkező szülőknek.
  • Nem rúgtak ki senkit

Szal álom melóhely.. de miért csúszott vissza a mi hős barátunk, a Google bácsi???

  • Évi 700.000 arc jelentezik hozzájuk, de lelassult a munkafelvétel! --> Megértem...
  • Visszavonták az ingyenes sítúrát
  • Visszavonták a délutáni teát!

Hehh... Király mi?

 

Még egy kiemelt főcím!

Ez se rossz. Azt mondja: " Elvis a modern kori Jézus!" Nincs mit hozzátennem....

 

A reggel legnagyobb híre!

Szomorú és szégyenletes hír! Öt 9-10 éves fiú megerőszakolt egy 9 éves lányt Szegeden!

Az eset olyan helyen történt, ahol tanár felügyelte az eseményeket!!!! A megerőszakolás tényét alátámasztotta az orvosi vizsgálat!

A rendőrség a nyomozást és eljárást megszűntette mert kiskorúak voltak a tettesek, de azért azt elcsiripelték, hogy Skóciában már büntethetőek lennének a kis fasszopók! (ehh...)

No először is: Kit kéne lelőni?

  1. A tanárt! Azt a tetves barmot, amelyik tanárság, meg felügyelet címén áll a kijelölt cumó szélén, hátat fordít a gyerekeknek és egy másik tanárral sutyorog a nap híreiről! Nem tudom, hogy észre vették-e, de a tanárok nem ezért kapják a fizetésüket!!!! No meg a másik.. Vinnyognak, hogy kevés a pénzük... No ezért! Én se adnék!
  2. A szülőket! Akik engedik a 9-10 éves gyereküknek, hogy a neten azt csináljanak amit akarnak! (a tévé könnyebben felügyelhető elvileg, de lehet az is hibás)... Szal létezik egy király kis biztonsági beépítés az Internet Explorerben és a Firefoxban is, ami arra van, hogy a gyerek ne tudjon pornót, erőszakot stb.. nézni! Van amit felismer egyből, de van amit manuálisan hozzá lehet adni, mint tiltás... Ha bepötyögsz egy kódot akkor jelenik meg a site! Ha olyan hülye vagy, hogy ezt a gép monitorjára ragasztod akkor baszd meg...
  3. A törvényt! Minimum fiatalkorúak börtöne egy év, ahol naponta kettőt rávernek hátukra korbáccsal!
  4. A hülye szóvivőt! Ki a büdös faszomat érdekel Skócia????

Te mit mondasz?

Címkék: index hírek oldal kukkoló honlapkritika webnézőke leső Cimkék