Kvíz világ! - avagy kvíz játékok a neten!

Kukkoljuk meg a főbb, és nem főbb kvízjátékok ezreiből kiválogatott pár kvíz oldalt! Vannak itt is páran...

Kvízpart

Valamikor régesrégen cuppantam rá a Kvízpart.hu-ra. Igen jó oldal. Bár mióta az Origó tulajdona, azóta rácsapott a multi szele... De persze ez okozott jó és rossz irányú változást is!

Nagy vonalakban lássuk az oldal lényegét!

  1. Kvíztémák sokasága szerepel az oldalon, 14 kategóriában a nagykvízek; ezenkívül úgynevezett gyorskvízekből van még rengeteg!
  2. A kérdések után pontot kapsz, mely függ a felhasznált idő mennyiségétől! (minél több időt cseszel el, annál kevesebb a pontod)
  3. Van a főoldalukon egy kvízajánló tömb, ahol különböző szempontok alapján dobnak be kvíztermeket!
  4. Lehet kagylókat szerezni, amivel licitálhatsz különböző cuccokra!
  5. Írhatsz kvízt, ha kitöltesz hibátlanul 3 nagy kvízt, meg összeszedsz egymillió pontot, vagy mit, és akkor is magasszintű kvízt kell készíts!

 

Az oldal összességében jó, viszont mint feljebb írtam a multi szelének hatására nincs rajta valami nagy közösségi élet, játszani nagyon fain!:)

wbkukkoló blog - kvízpart

Ha osztályoznom kéne egy 10-es skálán, akkor 8-ast kapna!

 

Kvízkirály

Nos a dizájnja alapvetően pocsék, de nem tehetnek róla... Akkora multik hogy a kinézetük már nem is számít....Őket meg a Habostorta tartja uralma alatt, szóval ezért mondtam ezt a multizást!:)

Összevissza vannak a kategóriák kvízek, izék bigyók... Persze nyerni itt is lehet, meg ranglista van, de életemben ha 2x játszottam velük sokat mondok! Nem pazarlom sokáig a szót!

webkukkoló blog - kvíz király

Ha osztályoznom kéne egy 10-es skálán, akkor 3-ast kapna!

 

Kvízkaszinó

Fiatal kis oldalka a két multi mellett, de talán pont ez a pikantériája! Igen nagy közösségi élet van ott, és igen erősen törekednek egy még nagyobbra... Azaz mint egy kvíz-közösségi játék!

A kvízkérdéseknél kártyákkal is le lehet játszani a meccset, ha nem megy a válasz, akkor a póker istenére bízhatod magad (aki texas hold 'em-ezni akar ne menjen az oldalra azér).

  1. Főoldaluk inkább a közösségi életet promózza
  2. Jobban ki vannak emelve a játékosok, főleg azok akik nyerők!
  3. Az adminjaik jó arcok (ez fontos kritérium)!!
  4. 12 kategórában kvízek vannak, 4-5ben fórum játékok
  5. Többféle rangjelzés szerezhető vásárlás útján, persze nem pénz, hanem a kvízkitöltéssel megnyert zsetonok által lehet váasárolgatni!
  6. Ugyenezen zsetonokkal lehet licitálni a játékosok, adminok, szponzorok által felajánlott tárgyakra is!
  7. Gyakran fejlődik, és mindig a játékosok igényei szerint!
  8. Kicsit nagy életet engedtek a fórumon, de Ennyi belefér! :)
  9. Könnyű elérni a saját kvíz készétéshez szükséges feltételeket
  10. A pontok a kérdések nehézségi szintje után járnak!

Nem multik, és egész jó oldal! Állandó fejlődéssel, soha meg nem elégedettséggel (már  a vezetőség részéről), a tulajdonos is aktív játékos és admin! Egyszóval jó kis csapat!

webkukkolo blog - kvíz kaszinó

 

Ha osztályoznom kéne egy 10-es skálán, akkor 9-est kapna!

 

Legjob infóim szerint

Alap általános kvíz oldal számottevő közönséggel és/vagy kérdésszámmal, ami említésre méltó, a fent említett hármon kívül nincs... Ha mégis tudsz ilyet, várom alul a kommentekben! Utána nézek és külön posztot kap...

 

Jah: A Honfoglaló: NEM kvíz oldal, csupán részben... de arra is sort kerítünk:)

Címkék: játék kvíz oldal kukkoló honlapkritika kvízkaszinó webnézőke leső játékoldal kvízoldal kvízpart kvízkirály Cimkék