Egekbe mennek a pia árak?

Még a Tesco is támogatja a kormány tervét. Önköltségi ár alatt nem lehet majd alkoholt kapni... Mi lesz szegényekkel? Ha szavazni szeretnél és újabb érdekességre vágysz: klikk!

Cimkék

Fülhallgató vagy fejhallgató?

Miből lesz a cserebogár? Miből lesz kimagasló trend? Döntsd el egyszerűen... Váraljay Zsuzsi fátyol lebbentő cikkje a trendépítés mesterfogásairól. Egy kattintás és a tiéd!

Cimkék

Akadémia és tudomány

Egy inspiráló, lelkesítő, igazán profi esemény. Egy gyöngyszem a konferenciák sűrűjében, ahol nem mindegy, hogy mivel mész haza. Nem mindegy az előadóknak és nem mindegy a szervezőnek. Garantált eredmény minden fronton... Az Akadémia!

Cimkék

Kézfogás - egy fontos dolog

Mekkora jelentősége van a kézfogásnak? Képes egy ilyen szimbólumra építeni sikeres dolgot bárki is? Vajon te hajlandó vagy a kézfogásra? Egy beszámoló egy értékes napról. Légy a részese te is!

Címkék: beszámoló kapcsolatépítés kézfogás Cimkék

Éttermi kupon és ami mögötte van

Tényleg milliárdok úsznak a vásárlók zsebébe, vagy ez megint egy marketing fogás? Lehetséges, hogy 2 in 1, azaz nyer-nyer alapú az üzlet és mindenki jól jár? Egy lépés előre és te is beléphetsz a nyertesek klubjába, akár vállalkozó vagy, akár csak olyan valaki aki szeret jól…

Címkék: marketing kupon voucher 2in1 éttermi nyer nyer Cimkék
süti beállítások módosítása