23 perces gyakorlat minden napra!

Nem lesz bonyolult, de hidd el hatásos ahhoz, hogy minden nap aktívan oda tudd tenni magad, és soha ne kelljen azt mondanod, hogy jajj istenem, mi lesz velem most!

Nemrég leírtam, hogyan kell szöveget írni, ha fogalmad nincs, hogy mit tegyél, mert agyblokk van.

Ebben a bejegyzésben egy gyakorlatot mutatok be, melyet minden áldott nap végig csinálok, és higgyétek el, hatására képes vagyok:

- egy marketing cég keretein belül 4 cég ellátására
- saját weboldalaim fejlesztésére
- 3 weboldalnak marketing tanácsadásra
- foglalkozni a családommal
- zenekart vezetni
- regényt írni

Íme a gyakorlat:

Két részletben hajtom végre. Reggel 7:20 és 7:32 közt az első felét, és délután 15:10 és és 15:21 közt a másodikat. És tiszta lelki beteg vagyok, ha ügyfélhez kell menni, és nem sikerül a délutáni gyakorlatot elvégeznem.

I. rész - a reggeli fókusz:

7:20 és 7:32 közt aktívan arra gondolok, hogy mit kell elvégeznem 15:10-ig. Írok egy listát róla. Nem bonyolutat, csak ilyet:

- X céget felhívni
- Y cégnek linktervezést készíteni
- főnökkel egyeztetni
- stb...

Utána előveszem a 3 színes ceruzámat, és kék, zöld, vagy piros X-el jelzem a feladatok fontosságát. (piros: legfontosabb; zöld: közepes; kék: ráér)

Így kezdek neki minden napnak.

II. rész a délutáni csekkolás

15:10-kor előveszem a papírt, és megnézem mit sikerült megvalósítanom. Ilyenkor nincs skype, nem veszem fel a telefont, stb... 11 percig hagyjon mindenki. Amit nem sikerült, azt befejezem utána.

Mi ebből a tanulság?

A szervezettség a legfontosabb eleme a sikernek, akkor is, ha fát vágsz, és akkor is, ha 15.000 fős céget irányítasz. Ha ide-oda kapkodsz, akkor nem fogsz egyről a kettőre jutni, soha!

Figyelj oda magadra, mert rábaszol, de csúnyán!

Köszönöm, hogy elolvastad a sorozatot. A sikeren annyira felbuzdultam, hogy még egy meglepetés bejegyzés várható holnap 10:20-kor.

(Jah: e-mailben jött pár kérdés, hogy miért pont 10:20-kor tettem ki a bejegyzéseket? Nos mert akkor születtem :) !)
 

Címkék: marketing 23 gyakorlat szervezettség Cimkék