Frenetikusan fantasztikus hírek

Avagy miről tudósít az online "híradó"? Már a főcímek is érdekes: BB-orrba-szájba-seggbe-dugott-jujj-de sajnáljuk-most-Évi néha nem tudja a nevét... Ilyen hosszú nevet én se tudnék megjegyezni, bármennyire is akarnék... Ez most a fő-fő-fő-fő vezérhír... Tudom: REMEK. Nézzük tovább:

A televízió, a Részvénytársaság és a Kiütés

Hogy jön össze ez a három fasza, amúgy elvileg tök külön fogalom? Nézzük a fizikai-matematikai képletet: Televízió: Jele: TV; Részvénytársaság: Jele: RT; Kiütés: KO. Rakjuk össze őket: TV+RT+KO=Tvrtko :) Miért érdekes ez a képlet? Mert a mi kimondhatatlan nevű hős oknyomozó, meg nyomokozó (jó hogy nem homokozó) riporterünk hivatalosan tananyag lett. Gratulálunk neki :)

Kelly Osbourne

A kis ribike, a hőn szeretett és tisztellt Ozzy egyszem pici lánykája (legalábbis amiről tudunk...) bejelentette, hogy miért lesz szüksége mellműtétre... Ki a löttyedt faszomat érdekli ez amúgy? Akit igen, legyen szíves jelentkezni! THNX.

Curtney Love nem bír a picsáján maradni

A ribanc már lenyúzott minden bőrt annak a szerencsétlen fasz férjének (bocs: ex-férjének) a hullájáról, de ez neki nem elég. Felfedezte, hogy a (ki)Kúrt Kobén arca ott van a Gitár Héró (gy.k.: Guitar Hero) 5.-ben. És mivel nem adott rá engedélyt, meg faszom, most hadjáratot indított a Twitteren...  Úgy látszik nem örökölt, meg kapott elég lóvét még.

A NAP VEZÉRHÍRE!!!! - Csecsemőgyilkos picsát véd a családja...

Azt mondja az index.hu a bevezetőben:

Jogtalannak tartja családja annak a nőnek az fogvatartását, aki négy hónappal ezelőtt megölte újszülött gyermekét. H. Zsuzsa fia rejtett terhességből született, sem a családja, sem a munkatársai, de állítása szerint még ő maga sem vette észre, hogy állapotos.

1. Családnak egy afféle Csernusos választ adnék erre: "sorban állni és TARKÓLÖVÉS!!!"

2. Kíváncsi leszek tényleg van-e olyan láma az országban, aki beveszi, hogy a csaj nem vette észre, hogy terhes? Ne már!

A fagyasztóba rejtette a csecsemőt - mondja tovább az index. De a család még mindig védi. Lehet azt akarták karácsonykor felszolgálni, és mindenki pszichopata ott lenn.

A legjobb, hogy a nő nem valami 16 éves kis pina, aki juj terhes lett és beparázott. NEM! Egy kétgyermekes család anyáról van szó.

Papolnak valami poszttraumás stress-ről, de szerintem, ha valaki megszül egy gyereket, (miután túl van kettőn pláne) akkor ilyen nem létezik. Ha megszenvedett azért a szerencsétlen kölyökért, akkor ilyen elmebaj ne jöhet elő, hiszen az övé... Ez valami orbitális faszság! "TARKÓLÖVÉS!"

 

Kommentelj!

Címkék: tv halál televízió anyuka kukkoló rt részvénytársaság ko kelly osbourne honlapkritika kiütés csecsemőgyilkos webnézőke tvrtko curtney love curtney love picsája Cimkék