Emberi állatok

Egy normális ember átlagosan 1-2 gyereknek ad életet. Néha belefér a 3-4 is... De szerintem ez már nem normális, hogy 8-nál több legyen... A 8-as ikres muter is megzakkant... (Realty show, meg társai)... De még ez se elég...

12-es ikreket vár egy tunézia pszichopata állat ribanc

Igen! 12-es ikreket. Ez fogadott miután haza libbentem a Balcsiról... Én mos éppen vigyorgok... Nekem Januárban 1 (azaz egy darab) gyerekem születik.

Azért van néhány momentum, ami érdekes az ügyben. Először is, anyuci (már a 12 gyereké) eddig meddő volt, azaz valami Jézusi csoda folytán esett teherbe. Esetleg kipbáltak rajta valami új fajta szaporítót... Utóbbi elképzelhetőbb...

Másodszor, milyen érdekes, tanárnő az illető. Ebből is látszik, a tanárnők csak dugni tudnak!

Azért persze nem irigylem... kb 1% esélye van most a gyerekeknek. Lássuk mit tesz a Jézusi csoda (vagy az orvostudomány).

Emma Waccon (Watson) puncija

Kerestem hírt a témában, hogy legyen még egy út az erre keresőknek, hogy idetaláljanak, de nem találtam. Így Emma punciját továbbra is titok (de legalábbis a bugyija) övezi.

 Szórjad baszd meg!!!!

Donatella, a kis drága, egyetlen szépség... Napokon át gyakorolta, hogyan kell virágszirmot szórni, valami elmebeteg rokon esküvőjére készülve. Tündike persze kibaszott büszke volt elbaszott lányára... Ami kibaszott jó lehet neki!

+A "Donatella" keresőszóra ez a kép jött ki:

Remélem nem így fog kinézni pár év múlva! Bár a Kiszel(lőztetett fejű) Tündére eléggé hasonlít... :)

1 szavas blog

A mikroblog nevet viselő Twitter után a nanoblog jön: Adocu. Ittszóköznélkülkellleírnodahülyeségedet! Jó élvezkedést!

Britni megint lapáton

Megcsinálta a turnéját, megint megmutatta baszni való alakját és eltakarni való arcát Miss Szpírsz, miközben menedzser csávója kivágta őt... C'est la vie!

Viszont örülhetnek a nyálcsorgató kis faszverők, Britnike ismét szabad!

Hajrá kommentezők!

Várom a véleményed!

Címkék: blog szex kiszel tünde kurva punci tanárnő kukkoló britni donatella webnézőke leső szpírsz 12 es ikrek emma watson puncija Cimkék