Hozzám vágták Youtube-on! - Avagy egy "paródia" születésének története

Youtube: Videómegosztó oldal, jelenlegi tulajdonosa a hőn szeretett Google-unk. Van ott egy accountom és egy videósorozatom... Ennek a sorozatnak a címe: VINI DÖ PÚH. Minap kaptam egy űber-fasza-király-hejj-de-jó levelet egy faszarctól. Íme:

Inkább hokizzatok

Ezzel a nemes tárgysorral (vagy trágyasorral??? ) kezdte az illető a levelét. Kiemelném a legszepp pillanatokat belőle. Sőt, néhol (csak, hogy olvashatóbb legyen,) apró megjegyzéseimmel tarkítom.

Öcséim!Imádlak Titeket!Tök jó, hogy ingyen ekkora poénokhoz juttattatok, mint a stricimackó paródiátokkal.Hihetetlen! Majd összefostam magam amikor végignéztem mind a 4 részt!

Hallkan jegyzem itt meg, nem 4, hanem 8 részből áll.

Öregem!Még éjszaka is felröhögök tőle!Tetralógia és mégsem unalmas!

Ebből következőleg, nem tetralógia, hanem "oktológia", de ahhoz számolni is tudni kell...

Hogy tudtok ennyi ütős poént összegyűjteni?

Hát 2 üveg Jägermaister, meg pár sör sokat segített...

Művetekhez képest Gárdonyi "Gyesznóölése" verébfing!Asszem humorista vagyok,de a Humor Herold címre én sose leszek méltó, amíg ti alkottok!

Asszem? Hm... Nem is tudtam, hogy a modern humoristák jobb dolgukban beregelnek a youtube-ra űberfasza névvel, azaz P0RPHYRIO2Z néven.

Őszinte elismerésem!De nemcsak a változatos témakidolgozásotokért,hanem a fantasztikus hangotokért is.Ugyan hová jártatok artikulációt és retorikát tanulni?

Bátyám! (ha már Öcsémnek hívott...) Annyi pia után csoda, hogy beszélni tudtam!

Add meg a címet, mert én is szívesen vennék onnan órákat, hogy olyan színesen tudjak játszani a hagszíneimmel mint ti.Az én Montág (Helyesen Montágh, te tudós fasz) Imre professzorom mától fogva elbújhat a lukrécia hercegnő rézzel kivert tátogó langyos picsájába, de a többi beszédgyakorlat jegyzeteimet is el fogom tüzelni öreganyám bojlerébe, mert ti százszor jobbak vagytok. De nemcsak engem, hanem még a nagy klasszikusokat is felülmúljátok: Markos-Nádas Hugyos Józsija az általatok feltöltött szinkronizációs-iróniához mérve egy kurva nagy rakás fosinger a naplementbe!Azok csak itt-ott frazeált egyhangúsággal olvassák fel előre megírt trágár szóláncaikat, de még azt is a lehető leglangyosabban, hiszen még a magyar káromkodási nyelv szóvirágait sem ismerik eléggé, ami pedig a magyar humor egyik katarzis-tartaléka...Végre!Ti megmutattátok, mi indent ki lehet hozni a magyar humorból.....Gratulálok!

Már megin ez a magyar humor szöveg... Néhány részeg tizenéves (ugyanis ez a videó pár évvel ezelőtt készült, akkor még igencsak tizenéves kategóriába tartoztam) bazdmegel a köcsög Micimackó alá, és mindjárt jön egy űbermencs, hogy elmondja, hogy ez a magyar humor, meg ez a magyar mentalitás, megy bla bla. Az ilyenek miért nem romániában élnek?? Eszükbe se jut, hogy valami hasznosat tegyenek, csak ülnek és mindenkit anyáznak. Ha adsz két fillért a koldusnak: Nah a köcsög magyar, csak annyit adott! Ha nem adsz: Nah a köcsög magyar nem adott. Ha csúnyán beszélsz magyar vagy, ha választékosan akkor is... Mindegy, a lényeg, hogy ez is, és az is baj. De legalábbis egy dolgo biztos: Ha valaki igazán magyarnak tartja magát (pl én) az nem pofázik a másik magyarnak arról, hogy gyökér vagy, mert magyar vagy. Még akkor sem, ha Jobbikos videója van. Egyébként is. Mióta van a net, azóta, az ilyen seggfejarcú barmok, csak egyre használják: Jól megmondják, mert senki se látja. Én is Gratulálok! Igaz magyar vagy!


Srácok!Komolyra fordítva:Nekünk humoristáknak, tényleg bejöttök, mert azon röhögünk, hogy mennyire szarul csináljátok!

Mi vagyunk az anti példa? Tényleg? Köszönjük. Tekintve a videó készítésének körülményeit ez még dícséretnek is jó.

A 35 évvel ezelőtti ki mit tudok fingóhangú szaxofonosait megtapsolták a profizenészek, mert annyira szarok voltak.Sajnos az előadó meg azt hitte,hogy milyen jó.Ha vállaljátok azt megalázott státust, hogy a TV-butított, fikagyúró prosztó-proletár debilségét szimbolizáljátok, egy szűk rétegnek - a "profi"humoristák - gúnyhumor szükségleteihez hozzájárulhattok az ún. szánalomhumor szekcióban.

Legalább van min röhögnöd otthon, te profi hős, te! Azért odabiggyeszthetted volna a nevedet a levél aljára, ugyanis, ha egy valóban ismert profi humoristáról van szó, a levél küldőjeként, akkor vállalja a nevét, talán még fejet is hajtok előtte. De nem hiszem, hogy egy Verebes István, vagy egy Fábry Sándor az illető, hogy én is soroljak egy-két olyan humoristát, akik még köztünk is vannak, és akcióban!

Mint pl. Uchrin Benedek,/Helyesen: UHRIN, te humor herceg!\ (bár a zenei szánalomhumorban sokkal több profit rejlik, mint az általatok gagyizált szinkron-humorban, mert nem csak a profi zenészek élvezkednek Uchrin őszinte bénaságán, hanem a popiparban kiábrándult tömegek is.)Valószínű, nem ebből akartok megélni,és szép dolog is a lelkes amatörizmus, ha van benne valami eredeti zseni (pl. Hofi is amatőrként kezdte).

Jesszus ÚrIsten! Ne merj egy napon említeni egy Hofival egy Micimackó paródiát (de remélem magadat se mered)... Jesszus ÚrIsten... Lehet nem csak én voltam részeg mikor a videó készült, hanem te is mikor rövid levélkédet megírtad nekem. De legalább az Ő nevét hibátlanul írtad! Gratulálok!

De ha egy szinkron-paródiából hiányzik az a rekeszizom-görcs-rángattató katartikus röhögtetés, akkor még egy féllófasz felényit sem ér, és - ha hiszitek, ha nem - e műfajban a puhapöcsűség sokkal fájdalmasabb-szánalmasabb mint mondjuk egy énekesnő-öntudatú plázapicsa önabortálása. Pedig ő az, aki macskariogató módon cincog, amiközben annyira leégeti magát a karaokin, hogy akik kénytelenek hallgatni,azt kívánják neki, hogy a hangja helyett, inkább az édesanyja frissen hantolt fakeresztjét nyikorgassa...A ti esetetetk 1000-szer szánalmasabb! A bunkózás elfér a humor palettáján, de ti még a bunkóságban is csak holmi nyegle rágógumik vagytok! Ezért legfeljebb műbunkók lehettek!Gumi-műbunkók!

Annyira jó arc! Sértegetni próbál! Téged megsértettelek? Jó, hogy nem írod le, hogy a kurva anyámat, miért nem vágott a falhoz mikor megszülettem. De a tied is elmehetett volna küretre azt gondolom.

Legalább igazi bunkót játszanátok, de globálmediálisan retardált hollywood-bénított korcsokként még a faszajó bunkóságra is képtelenek (impotensek) vagytok.Azt hiszem, ha olyan nyomi nőket fognátok ki, mint amilyen nyomi a "paródiátok" inkább megbuzulnátok, vagy örökre farokvrők maradnátok!....

Annyira jó arc! A levelet kb 1 hete kaptam az "Uriembertől(???)". Küldtem neki egy választ:

HI!

Szeretem, amikor egy tudós arc megmagyarázza azt, amihez ért azoknak akik nem is akarnak érteni hozzá:) A Micimackó Paródia egy részeg este eredménye, és mint olyan, kurvára leszarom, hogy paridiának nevezed-e vagy aminek akarod. Nem azért került fel, hogy tudálékos okoskodó seggfejek, akik nem bírják magukban tartani, hogy egy monitor mögül megmutassák, ők felvállalják a véleményüket, 300 oldalas levelét olvasgassam valami olyanról, ami egyébként kurvára nem érdekel. Érted... Elcsesztél X órát az életedből, hogy jól megmond 3 embernek, akik a saját szórakozásukra csináltak valamit (ami fel se került volna ide, ha nem vinnyog pár haver, hogy tegyük ki)... Menj inkább tanítsd azokat akik megkértek rá!

További minden jót:)

Persze válaszra sem méltatott. :) Na akkor pihentetőnek benyomjuk ide a VINI DÖ PÚH első részét, hátha ide is beugat egy két ilyen MZ/X arc...

 

Köszi mindnekinek előre is a kommentelést! Lehet valamikor kiszemezek egy-két kommentet majd a vidikből... :)

MZ/X! (mostmár így hívom Mr. Humoristát)

Nyald ki a seggem! :)

 

Címkék: kritika youtube paródia micimackó oldal anyázás kukkoló odabasz leső mz/x vini púh Cimkék