Iwiw - A ribancok gyűjtőhelye

Nemrégiben egy kedves barátom beszámolt az emberi állatság Iwiwen megjelenő netovábbjáról... Ezt a faszkivan.blog.hu - n megtalálod... Én most ribanc bemutatót tartanék.

Van ez az alkalmazás: Csajok és Pasik, ahol névvel, vagy név nélkül jelezheted hogyha bejön valaki... Itt volt szerencsém rábukkanni egy-két érdekességre.

A ribanc

Kezdetnek egy csaj, aki tuti minden pasit bejelölt. Ha egyáltalán valós a reglap... De valószínűleg nem, mert a hölgy időközben törölte magát...

Gyöngyösi Judit néven szerepelt az oldalon. Ez az egy képe az alkalmazás hatására maradhatott fent. Mint látod nem található már, pedig csupa szappanos puncis kép volt fent. (Van rá kicsi esély, hogy az Iwiw törölte őt)

 

A modell

Persze nincs ezzel vége még a nagy odabaszásnak... Másik áldozatunk 23 éves. Ő még fent van... cicis, szappanos puncis, seggbekúrás után 10 másodperccel készült képek nincsenek fent, azonban van néhány értelmes mondat a reglapján:

Sziasztok, sajnos sokáig nem használtam a régi  emet és mostmár nem engedett be, ezért nem tudok belépni a régivel.

Nemrég jöttem haza külföldről Nagyon jó volt kinnt Kár hogy így alakult ahogy, na mindegy

 

A kedvenc mondatom tőle ez:

ui: Bocsi, ha nemtudok minden levélre válaszolni, nem sok időm van a gép előtt, és meglepően sok levelet kapok most hogy hazajöttem, pusz

Nos bogaram, ha minden pasit bejelölsz abban a buzi alkalmazásban, ne is csodálkozz! :)

Gombosi Edina néven fut a hölgy, egyébként (mily meglepő) modell(kedett), és egyedülálló...

Kiscsillagom, egy jótanács: MENJ EL SZÓRKAKOZÓHELYRE, és OTT pasizz be! :)

 

És még egy modell...

Ms. Marosvölgyi Andrea. Ő is csodálkozik, hogy sok levelet kap... 25625 arc randizna vele... Ebből persze 25624 csak megdugná egyszer... Én vagyok, az aki nem, de sajnos foglalt vagyok, így nem nyert.

Hál Isten annyira nem kurva, hogy punci-cici fotó legyen fent róla. Tény, hogy a 3 gráciából ő a leghelyesebb, de mivel ő is minden pasira rákattintott, ezért a tényen semi nem változtat...

Sajnos ezzel a szöveggel elvágta magát előttem (lényeget kiemelem):

 

Néha kicsit lassan válaszolok, de senkit nem fogok elhanyagolni. Ha neked is tetszem jelölj be bátran! Azért használom ezt az alkalmazást, mert értelmes fiúkkal szeretnék ismerkedni. Sajnos rengeteg rossz tapasztalatom van! Cupp

Cupp... Ettől nem lesz jobb tapasztalatod, csak napi 200 levelet kapsz, hogy szopsz-e, és hogy lehet-e análba is...

Konklúzió:

Szerintem ez a 3 csaj simán celeb akar lenni, de ahhoz sok ismerős kell, aki közli vele, hogy "igen baby, szexi vagy"! Nos üzenem nekik, és társaiknak is:

Nem ez a mód, hogy jó legyél! Inkább blogolj :)

Zárszó, és kijelentés:

Aki adatvédelmi anyámpicsájával próbál meg zargatni, az lőjje fejbe magát. Ha kitettétek magatokat az Iwiwre, akkor ne csodálkozzatok, hogy belinkel valaki titeket. +Örüljetek... Csak az a 2millió felhasználó fér hozzá, nem több!

Vajon hány igazi ribanc van még az Iwiw tengerében?

Címkék: iwiw modell kurva punci oldal kukkoló ribanc honlapkritika webnézőke leső Cimkék