Dráma, dráma, dráma... Szánalom, Szánalom, Szánalom!

Nem is tudom, hogy a drámai vagy a szánalmas téma e az érdekesebb... A köcsög celebmajmoló idiótáknak az utóbbi, az emós idiótáknak meg az előbbi lehet érdekes!

Dráma

Ami ebben a világnak nevezett tetüfészekben folyik... Nézzük csak... A 3 hír a négyből kapcsolódó, mert hasonló a téma... Remélem pedofilok ideugranak mer asziszik kislánykák puncijáról teszek ki képet... Meg remélem életük utolsó dolga ez a blog lesz amit látnak... De nem csak nekik... Ugyanis most beváltok radikálisba... Az elkeseredés odavisz. Néhány apró tételt megosztanék veletek azok közül, amiket most kreáltam!

1. Az emberi jogokat el kéne törölni a francba! Miért? Semmi értelmük! Mer ugye minden ember egyenlő, meg szabad, kivéve, ha valaha felsőbbrendűnek hitted magad... Ugyanis akkor most el vagy nyomva!

2. A börtönöket be lehet csukni... A komoly bűnösök nem ott vannak úgyse tök felesleges...

3. A legegyszerűbb az lenne, ha vmi baszottnagy bombával felrobbantanák ezt az egész kócerájt, amit Földnek hívunk... Akkor igazzá válna az eszme: "Minden ember egyenlő!"

Világot váltani... akarok, hazudnék, ha nem ezt mondanám, de sajna felesleges erőfeszítés... Mert az ember olyan, hogy bármit mondanak neki, SOHA NEM ÉRT egyet! És mindezt a szabadságra hivatkozva teszi! Ez a körfolyamat azóta létezik, mióta senki sem szabad... Egyre jobban be vagyunk zárva a kütyük világába, amik mindent látnak. Mindent! Azt is ha szarsz, azt is ha kefélsz! Látnak és figyelnek! Innentől kezdve egy marad csak! Mindenkit támadunk, mert egyszer egyszer lehet egy kis sikerélményünk! Lassan sikerül minden embertípust bekategorizálnom... Igen! Ne köss bele! Én ilyen beskatulyázós köcsög vagyok! Kezdjük is mindjárt azokkal, akik ezt nem fogadják el! (Kövi bejegyzésben egy másikról lesz szó)

Szánalom - Különbek

Ők azok, akiket nem lehet semmihez hasonlítani, és nem lehet beskatulyázni! Természetesen közülük kerülnek ki a legnagyob raszsisták... Egoizmus az egekben, Önkritika semmi... Íme egy példa egy különbre:

 

Igen... Ha ilyen faszcsócsálót látsz, menekülj!!

 

Ezt el kellett mondanom! Jöhetnek a hírek! Előbb a

dráma!

A legjobb helyről kell a tévét nézni

Van olyan, aki ezért ölni is képes! 10 éves kisfiú ölte meg öcsikéjét, csak hogy nézhesse a Pikachu-t a legpuhább szegletéről a kanapénak! Apucinak járna a tarkólövés, aki elöl hagyta a puskát!

Szerelmi háromszög Zúglóban

A szerető lelőtte a férjet... Igen megható, eszerint nem hallottak még válásról? Netán úgy voltaík vele, hogy a válás erkölcstelen? A gyilkosság tisztább ügy...

Kétszer kéne levágni a pöcsét, és felakasztani

azt a fasszopó picsaürüléket, aki megerőszakolt egy 9 éves (!!!) süketnéma(!!!!) kislányt!

Hasonló sorsot

Annak a hajléktalannak, aki egy 13 éves kislányt erőszakolt meg! Ha nincs kit dugni, mér nem veri ki? Ennyire nem lehet kanosnak lenni!

Szánalom

 

Linci Lohen

már megin vezérhír 2x is! A leszbi-botsáska, ezútttal Madonnának öltözik! Úgy látszik utánozni akarja a sztár történelem összes kurváját! (Marylin Monroe megvolt; Paris Hilton megvolt... Madonna hiányzik). Ráadásul nem tetszett neki a napbarnító a boltban (pedig gonodlom nem Tesco-sat vett), így sajátot dob piacra! Istennő ez a Linci...

Puncifotó MMS_ben

A cseh tanárnéni elindította a "Tanárok is kurvulhatnak" forradalmat! Ezúttal egy 14 éves kisfiú kapott punika fotót a 20 évvel idősebb nénitől, akit azonnal kivágtak... Hát igen! Amerikában kivágják, Csehoszágban meg idehaza mindent lehet... (kivéve hithűnek lenni a saját erkölcsökhöz...)

Hasba rugta a kallert

Hogy a vonat vágta volna le a lábát előtte... Akkor anyucinál zokogna most... Elmerobbant idióta! Mint minden 2. ember ebben az országban, és az egész világon!

Te mit gondolsz?

Címkék: hírek erőszak kurva oldal dráma szánalom kukkoló honlapkritika webnézőke dráma... szánalom! linci lohen puncifotó Cimkék