A világ legrondább 5 weboldala???

No egész véletlenül írtam be a keresőbe, hogy legrondább weboldal, hátha kidob valami jót! Ki is dobott egy blogot, ahonnan link mutat arra az amcsi, vagy angol site-ra, ahol ki van listázva a TOP 5 a kérdésben!

Ez a blog a kocka.blog.hu volt. Tulajának köszönöm az irány mutatást:) No de nézzük az 5 legrondább site-ot a világon!

1. http://www.videosoniclab.com/ - VIDEO SONIC LAB

 

 

 

Hogy az oldal mivel is foglalkozik már arra igen nehéz volt rájönni, miáltal a Toshiba reklámra (annak nagysága és mozgása miatt) előbb odafigyelsz, mint arra, hogy ezek eladni akarnak valamit!

Egyébként televíziót, meg hasonló kütyüket árulnak! Megjegyzem az 5-ből nem ez a legcsúnyább! Azér ott van nagyon, a dizájnert (direkt írtam ilyen kitűnő angolsággal) meg pusziltatjuk!

 

2. http://havenworks.com/ - Az online SzuperAPRÓ (???)

Legalábbis a dizájnja éppen olyan szörnyű, mint a fent említett reklámújságnak! Lehet, hogy ez egy nagy vicc, de hogy röhej, az biztos!

 

 

No most azt fogod mondani, hogy ilyen nincs is! De van! Ott a link fenn, nézd meg ha nem hiszed! Egyébként itt minden tiszteletem a dizájneré, aki nem tévedt el az útvesztőben, amit olyan lelkesen kialakított az oldalon... A felső menürendszer megjegyzem rohadt jól néz ki, csak nem tudod használni! No nem részletezem! Böngésszetek!

 

3. http://www.5safepoints.com/ - Az 5 biztos pont? Jó vicc!!!

 

 

 

Hát... Igen ezzel nem kezdünk mondatot, úgyhogy szembe fordulva mondom tovább... 5 biztos pont.... Csak találd meg az útvesztőben, bár a kettesnél biztosan jobb, de azért mégis...

Tuti, hogy aki ezt csinálta egy kalap pénzt keres, mert a szerencsétlen látogató össze vissza kattint a bannerekre, hogy megtalálja amit keres (és ugye tudjuk, hogy az amcsik hülyék, és inkább végig kattintanak 100 bannert, mintsem beírják a google-ba hogy mi van)....

4. http://ronoslund.com/ - A Hiper űber csúcs site!

 

 

Diana hercegnő, Világegyetem, hogy hányadik látogató vagyok (bár van rá script) meg se mer jelenni... (lehet jobb is...), számítógépek, összesen 3 link, aminek semmi értelme! Nos ez inkább egy 10 éves gyerek "my first website" feelingjélre emlékeztet... A 13 éves kisöcsém különb dizájnt csinál... (lehet mer kikérte a véleményem). No persze lehet, hogy ez is egy ilyen oldal, de a kommunikált infók alapján nem valószínű... No, a lényeg! Ez se lenne pl a MOL weboldala!

5. http://www.dokimos.org/ajff/ - HÚÚÚÚ Bazmeg!!!! Mindent visz!!!!

A kép amit ide alulra teszek még nem is olyan vészes...

 

 

Kicsit buzis (már elnézést kérek meleg barátaimtól, nem megbántásból írtam), de az egy dolog.

Belinkelem ide még egyszer, hogy egy kattintással láthassátok: KATTINTÁS IDE!!!! (nézzd meg és gyere vissza tovább olvasni)

No megnézted? Súlyos? Nem is nézted meg? Katt ide és lesd meg rendesen!!!! Megvan? OK!

Hát... Nem kéne kommentálnom... Már a téma is megint valami szekta cucc, amitől borsózik a hátam... De ez a dizájn... Gondolom, ez is ilyen "dobjuk-bele-amink-van" vallás, ahol a kis Döncike az egyetlen aki látott már számítógépet és összedobott egy dizájnt (letölthető sablon háttérrel valszínű... Mer ha ezt a képet létrehozta, akkor biza nagyon gyökér szerencsétlen!

 

Vagy te mit mondasz?

Címkék: a világ 5 site ronda oldal szörnyű kukkoló legrosszabb honlapkritika legrondább webnézőke leső weboldala Cimkék